ibusiness_980x290__1_.jpg
 

Παγκόσμιο Δίκτυο

europe

Επιλέξτε Ήπειρο:

Ευρώπη

Αμερική

Ασία

Αφρική

Επικοινωνία

inlingua Athens
Κέντρο Ξένων Γλωσσών

Κωδ. Αδ. ΕΟΠΠΕΠ: 2305632

Σταδίου 7, Σύνταγμα
Aθήνα, Τ.Κ. 10562

Τηλ.: 210 -
32 14 414

Ωράριο λειτουργίας
Δευτ. - Παρ.:  10:00-21:00

 

Business and Professional English

Επωφεληθείτε από τη μακροχρόνια εμπειρία μας με τους “Leaders” και μιλήστε επαγγελματικά!inlingua Business English (De Fr Esp)

Το απόλυτο όπλο της inlingua που απαντά στην ερώτηση:"

Do you really know how your Business English sounds to others?

Η inlingua διαβλέποντας την επερχόμενη κυριαρχία της Αγγλικής γλώσσας στον κόσμο των επιχειρήσεων και των επιστημών, σχεδίασε από το 1980 και διαρκώς ανανεώνει, κατάλληλο πρόγραμμα για τα στελέχη του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, που χρειαζόταν να κάνουν αποτελεσματική αξιοποίηση του περιορισμένου ελεύθερου χρόνου που διέθεταν. Το 1992 δημιουργήθηκαν αντίστοιχα προγράμματα για επιχειρησιακά Γερμανικά, Γαλλικά και Ισπανικά.

Ειδικά σχεδιασμένο από την inlingua μέσα από την πολυετή συνεργασία της με τις ηγετικές επιχειρήσεις, για το προσωπικό των πολυεθνικών, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις γλωσσικές απαιτήσεις οποιασδήποτε θέσης μιας διεθνούς εταιρείας, ανεξαρτήτου αντικειμένου και μεγέθους, εξασφαλίζοντας στο ίδιο επαγγελματική ανέλιξη και στις επιχειρήσεις του ταχύτερη εδραίωση και εξάπλωση.
Δεν είναι απλά ορολογία, αφού ως γνωστόν, κάθε επαγγελματίας κατέχει την ορολογία της επιστήμης του από τις πανεπιστημιακές σπουδές του, αλλά εκμάθηση του τρόπου σκέψης, έκφρασης και λειτουργίας του επαγγελματικού κόσμου.

Σε ένα πολυεθνικό, πολυγλωσσικό και πολυπολιτισμικό περιβάλλον σημασία έχει πως θα το πεις και όχι τι θα πεις. Είναι ολοκληρωμένο πρόγραμμα και καλύπτει όλα τα επίπεδα, από τον τελείως αρχάριο μέχρι τον πολύ προχωρημένο (Α1 έως C2), για να δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους, ανεξαρτήτου επιπέδου, να εφαρμόσουν άμεσα στο επαγγελματικό τους περιβάλλον αυτά που μαθαίνουν από το πρώτο κιόλας μάθημα. Σταδιακά αποκτούν την ικανότητα να εκφράζονται αυθόρμητα, άνετα, με αυτοπεποίθηση και με ακρίβεια σε πολύπλοκα επαγγελματικά θέματα με τους διεθνείς συνεργάτες και πελάτες τους.

Το πρόγραμμα προσαρμόζεται στις ανάγκες του καθενός και εστιάζει στις ατομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κάθε επαγγελματίας. Παράλληλα, του προσφέρει τη δυνατότητα να συμπεριλάβει το δικό του επαγγελματικό θέμα για επίλυση και πρακτική εξάσκηση εντός μαθήματος.
Όλα τα Γενικά Αγγλικά, που απαιτούνται, εμπεριέχονται, εμπεριέχεται στο inlingua Business English.

Αποτελεί ιδανική λύση και για εκείνους, που η εργασία ή η επιστήμη τους δεν απαιτεί τη χρήση των Business English, αλλά που θέλουν να είναι ενήμεροι για την Ελληνική και Διεθνή οικονομική κατάσταση, παίρνοντας την πληροφορία απευθείας από την πηγή της, ανεξαρτήτου επιπέδου στα Γενικά Αγγλικά.

Οργανώνεται σε ατομικά ή ομαδικά μαθήματα και διακρίνονται για την ευελιξία του ωραρίου.inlingua Business Skills

Για ανάπτυξη εξειδικευμένων επαγγελματικών γλωσσικών δεξιοτήτων σε όσους είναι πολύ καλοί στο αντικείμενό τους στα ελληνικά, αλλά στα Αγγλικά δυσκολεύονται να κάνουν παρουσιάσεις ενώπιον πλήθους, να εκφράσουν τις σκέψεις τους, να διαπραγματευτούν ή να συντάξουν επαγγελματικά e – mails. Έτσι, κερδίζουν την αναγνώριση που αξίζουν, αποκτούν συγκριτικό πλεονέκτημα και ωφελούν στο μέγιστο την εταιρεία τους:

 • Presentations
 • Negotiating
 • Meetings
 • Managing Successful Meetings
 • Telephoning (Eng De Fr Esp)
 • Business Correspondence (Eng De Fr Esp)
 • Business Writing
 • Interview Skills
 • Socializing Across Cultures
 • Intercultural Communication (General, Working Effectively with the Chinese, Working Effectively with US Americans)


inlingua Web Learning

Όπου θέλετε, όποτε θέλετε και ό,τι θέλετε!

Εκμάθηση και βελτίωση ξένων γλωσσών με τη μέθοδο inlingua και native speakers εκπαιδευτές ζωντανά (όχι βιντεοσκοπημένα) μέσω web, με χρήση PC, laptop, tablet, smartphone. Η δική μας καινoτόμος επαγγελματική απάντηση στις ανάγκες των επιχειρήσεων, εταιρειών και οργανισμών για εκμάθηση ξένων γλωσσών σε στελέχη τους, που:

- έχουν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο

- μετακινούνται συχνά

- βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία για ομαδικά μαθήματα με μικρότερο κόστος.

  Επειδή το μάθημα διεξάγεται σε πραγματικό χρόνο και δεν είναι βιντεοσκοπημένο, οι εκπαιδευτές εστιάζουν στις ατομικές ανάγκες του καθενός. Οι συμμετέχοντες έχουν οπτική επαφή με τον εκπαιδευτή και μεταξύ τους. Μιλούν και επικοινωνούν σαν να βρίσκονται σε πραγματική αίθουσα.

  Αναπτύχθηκε για το δίκτυο inlingua και μετά από πέντε (5) χρόνια δοκιμών το inlingua Web Learning είναι έτοιμο προς χρήση και είναι μοναδικό στον κόσμο!

  Το ολοκαίνουριο αυτό πρόγραμμα συνδυάζει απόλυτα την υψηλή τεχνολογία και την υψηλή διδακτική ποιότητα, καθώς επιτρέπει στα κέντρα inlingua να προσφέρουν online μαθήματα, σύμφωνα με τη μέθοδο inlingua.

  Είναι εύκολο στη χρήση από οπουδήποτε στον κόσμο και ανπτύχθηκε μέσα από συνεργασία με την ηγετική εταιρεία στην αγορά, τη CISCO.

  Tεχνικές απαιτήσεις

  Η χρήση του inlingua Web Learning απαιτεί τα ακόλουθα:

  • - PC ή laptop με Windows XP και άνω ή APPLE

  • - Γρήγορο internet (DSL ή LAN ενσύρματο)

  • - Σετ ακουστικών

   - Webcamera

   - Εγκατεστημένο πρόγραμμα Adobe Flash Player  Professional English

  • Finance
  • Banking
  • Real Estate
  • Human Resources
  • Travel and Tourism
  • Legal
  • Engineering
  • Nursing
  • Medicine


  inlingua Tailor Made

  Σχεδιάζονται με βάση το ποσό που έχετε αποφασίσει να διαθέσετε για να καλύψετε τις προσωπικές σας ανάγκες και να πετύχετε τους στόχους σας.  inlingua Online Learning (iOL)

  "Σοφιστικέ" λύση μέσω internet για όσους ταξιδεύουν πολύ και έχουν “ακατάστατα” ωράρια. Περισσότερες από 10.000 ασκήσεις για εμπλουτισμό του λεξιλογίου, εμπέδωση της γραμματικής και εξάσκηση της γλώσσας σε πραγματικές καταστάσεις σε όλες τις δεξιότητες.  Blended Learning

  Συνδυασμός μαθημάτων στην αίθουσα και inlingua Online Learning για ταχύτερη πρόοδο με μικρότερο κόστος. Ιδανικό για όσους μένουν μακριά από το κέντρο μας ή ταξιδεύουν πολύ, αλλά κάνουν χρήση υπολογιστή.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Social Media